ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

Önceki Sayfa
İletişim Formu

Eğitimin Amacı

Katılımcılara kuruluşlarında ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’nin kurulması, uygulanması ve sistemin sürekli geliştirilebilmesi için gerekli olan bilgiyi vermek.

Katılımcı Özellikleri 

 Çalıştıkları firmalarda ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemini uygulamak isteyen çalışanlar,, öğrenciler, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile yönetilen firma çalışanları.

Eğitimin İçeriği

  1. ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Tarihçesi
  2. Tanımlar ve tarifler   
  3. ISO 22000 Standardının maddelerinin yorumlanması
  4. Ön Gereksinim Programlarının oluşturulması (OGP, OOGP)
  5. Tehlike Analizleri
  6. HACCP Planının oluşturulması,
  7. Temel gıda mevzuatlarının ele alınması ve takip yöntemleri,,
  8. Gıda güvenliği yönetim sisteminin geçerli kılınması, doğrulanması ve iyileştirilmesi,
  9. Soru ve cevaplar
  10. Pratik ve örnek çalışmalar

Eğitimin Süresi

1 Gün.

Referanslarımızdan Bazıları

  • kucuk-aga.jpg
  • MIitsubishi.jpg
  • kucuk-6.jpg
  • kucuk-4.jpg
  • kucuk-rteu.jpg
  • kucuk-2.jpg
  • musiad-1284325944.jpg
  • kucuk-iar.jpg
  • indir.jpg
  • kucuk-TUMSAS.JPG
  • kucuk-9.jpg
  • kalyon-insaat-1307985246.png
  • eybertyh.jpg

/site/site-alt-kapanis.png